Hoşgeldiniz

A Çevrimdışı

Alp Tunga

Guest
Ynt: Hoşgeldiniz

İstanbul'daki bir lisede 15 yıllık tarih öğretmeniyim
Site çok güzel olmuş. Elinize emeğinize sağlık diyorum.

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici

Aramıza hoşgeldin "Alp Tunga"
Elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz, sizlerin katkıları ile çok daha güzel olacak inşallah.

H Çevrimdışı

hasebe

New member

Tarih Mezunuyum.Yusuf hocanın açıklamalarını okurken portalınızla tanıştım.Tarihi çok seviyorum.Sosyal bilgiler öğretmenliği yapmaktayım.Umarım portalınızdan en güzel şekilde istifade ederim.
Başarılar dileğiyle...

B Çevrimdışı

baybora

New member

1984 Erzurum F.E.F Tarih bölümü mezunuyum.İdarecilik ve öğretmenlik kadrosunda milli eğitimde hizmet veren bir arkadaşınızım.Halen öğretmenliğe devam etmekteyim.Hizmetlerinizden dolayı teşekkür ederim.Elinize sağlık...

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici

Aramıza hoşgeldiniz "baybora"
Katılımınız için biz teşekkür ederiz.

K Çevrimdışı

kartal

New member

Dil ve Tarih -Coğrafaya Fakültesi mezunuyum(1990)Halen Kastamonu Abdurrahmanpaşa Lisesi Tarih öğretmeniyim herkese başarılar dilerim

A Çevrimdışı

ariföztekin

New member

1986 Samsun 19 mayıs Eğitim-tarih mezunuyum,4 yıl sivas- Zara Lisesi,1 yıl Aksaray-Ortaköy lisesi,16 yıl Kastamonu-Tosya İHL ve 1 yıldır Kastamonu-Tosya Anadolu İHL'de çalışıyorum.Tarih dostlarına ve tanışlara selamlar, siteye başarılar

D Çevrimdışı

dalidemir

New member

Sayın hocam güzel bir portal kurmuşsunuz tebrik ederim. Tarihçilerin ihtiyacı olan bir portal. Ancak gördüm ki henüz katılım pek az bunu ben şahsen tanıdığım tarihçilere ileteceğim. Tekrar çok teşekkür ederim. Ayrıca kendimi tanıtayım. Bursa Karacabey'de tarih öğretmeniyim. 2002 Karadeniz Teknik Üniversitesi mezunuyum.

Lütfen mesajlarınızın tamamını büyük harflerle yazmayınız. Tarafımdan düzeltilmiştir.
8822415140281185225459cq6.png

Y Çevrimdışı

yatkın

New member

Ben Mehmet Yatkın.Acıpayam lisesi tarih öğretmeni.Atatürk Üniversitesi 1986 mezunu.Tüm arkadaş ve tanıdıklara selamlar Allah'a Emanet Olun

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici

Hoşgeldiniz "yatkın" ve "dalidemir"

İnşallah zaman içinde üye sayımız daha artacak ama nicelikten çok nitelik peşindeyiz. Selametle.

T Çevrimdışı

tavananna

New member

Ben Fatma 2003 Dumlupınar Üniversitesi mezunuyum. Mersin'de bir dersanede tarih öğretmeniyim, site çok güzel emeği geçenlere teşekkürler

Geri