Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Teşekkür ederim.Tüm tarih dostlarına selamlar.
Selçuk ünv.Eğt.Fak.Mezunuyum.Halen Konya Selçuklu Cumhuriyet Lisesinde Tarih öğretmeni olarak çalışıyorum.Bilgisayar kullanımında pek iyi değilim.Bu nedenle hata yaparsam şimdiden özür dilerim.Sitenizde dolaşıyorum çalışmalarınızı ve konularınızı çok beğendim.Emeği geçen tüm dostlara teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum.
Tüm dostlara selamlar.hkg.
Merhaba,
98 Anara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi mezunuyum Ankara'da Özel bir okulda çalışmaktayım.Yeni üyenizim
Bilgisini,emeğini ve yüreğini paylaşan tüm arkadaşlara teşekkür ederim
Âlâ bulduk,hoş bulduk.1984 Erzurum f.e.f mezunuyum.Milli eğitimin çeşitli kademelerinde görev yaptım.Şu anda milli eğitimin generalliği olan öğretmenliğe devam etmekteyim.Kolay gelsin,saygılar...
Merhaba ben Emine ÇAKAR 1993 Anadolu Üniversitesi Tarih mezunuyum. Batman, Muş, Şemdinli, Gölpazarı ,Bergama ve şimdide Denizli'de çalışıyorum siteyi çok beğendim. Başarılar dilerim.