Hoşgeldiniz

Z Çevrimdışı

zülfikar

New member
Ynt: Hoşgeldiniz

Merhabalar ben Şanlıurfa'dan aranızdayım. Sitenizi birkaç aydır takip ediyorum ve çok güzel bi çalışma yapmışsınız/yapıyorsunuz. Emeği geçen arkadaşlar; hepinize teşekkürler.

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici

Aramıza hoşgeldiniz "zülfikar"
Dilimiz imla kurallarına gösterdiğiniz özen ve sitemizle ilgili sözleriniz için çok teşekkürler. İnşallah sizin/hepimizin katkıları ile daha güzel olacak.

ziberkan Çevrimdışı

ziberkan

Super Moderator

Aramıza hoş geldiniz zaş arkadaşım güzel paylaşımlar dilekleriyle.

K Çevrimdışı

kanije

New member

Merhabalar. Ben Hilmi, Adanalıyım. Bilgisayar öğretmenliği okuyorum. Tarih merakımdan dolayı sitenize giriş yapmış oldum. Güzel hazırlanmış bir site. Yardımcı olanlara teşekkür ederim.

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici

Aramıza hoşgeldiniz "kanije"

NOT: Lütfen dilimiz imla kurallarına uyunuz. Üstteki mesajınız tarafımdan dilimiz imla kurallarına uygun hale getirildi.

D Çevrimdışı

d@rk

New member

İlteriş ' Alıntı:
Lütfen kısaca kendinizi tanıtınız.

Selamün aleyküm arkadaşlar. Kocaeli'de tarih öğretmeni olarak görev yapmaktayım. Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi 1999 mezunuyum. Güzel hazırlanmış bir site, ama eminim hepimizin katkılarıyla daha iyi yerlere gelecek bir site. Çalışmalarınızda başarılar dilerim

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici

Aleyküm es-selam. Aramıza hoşgeldiniz "d@rk"

Beğeniniz için teşekkürler. Temenninize ise katılmamak mümkün değil.

NOT: Sitemizde dilimiz imla kurallarına uymak için azami çaba sarf ediyoruz. Sizinde bundan sonraki mesajlarınızda aynı hassasiyeti göstereceğinize inanıyorum. (Mesajınız tarafımdan dilimiz imla kurallarına uygun hale getirildi.)

A Çevrimdışı

aliakdi33

New member

Merhaba.Ben Selçuk Ü. Eğt. Fak. 93 mezunuyum. Çankırı'da çalışıyorum. Sitenin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkürler.

M Çevrimdışı

myenihan

New member

İlteriş ' Alıntı:
Lütfen kısaca kendinizi tanıtınız.
Ben Mustafa Kemal YENİHAN, Karadeniz Teknik Üniversitesi Fatih Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Ana Bilim Dalı Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Programı mezunuyum, sitenin yapımında emeği geçen herkese teşekkür ederim !

K Çevrimdışı

Katun

New member

Aramıza hoşgeldiniz "myenihan"

Bizde dilimiz imla kurallarına gösterdiğiniz özenden dolayı çok teşekkür ediyoruz.

H Çevrimdışı

harun35

New member

Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi Tarih Öğretmenliği 2000 mezunları mesajlarınızı bekliyorum.

Lütfen e-posta adresi yazmayınız.

Geri