VİP Üye Uygulaması Başlamıştır

K Çevrimdışı

kirezli

New member
Ynt: VİP Üye Uygulaması Başlamıştır

kirezli adı ile ücreti akbank hesabına yatırdım.vip üyeliğim ne zaman başlar

K Çevrimdışı

kirezli

New member

kirezli adıyla akbank samsun bafra şubesine 07.10.2009 saat 19:46 itibariyle internetten havale ettim

D Çevrimdışı

dursunyyy

New member

İyi de kardeşim 50 mesaj çok değil mi? En değerli şey vaktimiz onu da 50 tane mesaj atmakla mı harcayalım.

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici
ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici
ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici
ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici
ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici
ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici
umuro Çevrimdışı

umuro

Super Moderator

Sizin o değerli zamanınız 50 mesaj atmak için harcayamıyorsunuz ama biz değersiz zamanımızı harcayıp o kadar plan ,sunu ,soru,konuyu siteye ekleyebiliyoruz.

Zorla kimseye Planları alın denmiyor.Kurallar bu şekilde beğenmeyebilirsiniz ama eleştirilrinizi yaparken lütfen biraz anlayışlı olun

saygılarımla

S Çevrimdışı

sdoygun

New member

Merhaba, site aidat üçretini yarın banka hesabına yatırırsam istediğim sayfayı ne zaman görebilirim.

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici

Saat 10.00 gibi sitede olurum. Buradan bildirimde bulunursanız hemen üyeliğinizi aktif ederim.

I Çevrimdışı

ilhamikeklik

New member

Kullanıcı adım ilhamikeklik biz de verdiğiniz işbankası hesabına 5tl yatırdık ismimiz yeşil çıktı.Buraya kadar güzel,fakat 11.sınıf seçmeli 2 saatlik tarih planını göremiyorum.Acaba neden?

O Çevrimdışı

oduman

New member

11.09.2009(yani bugün) vip üyelik ücretini yatırdım. Fakat üye adımı "oduman" yerine "mnduman" olarak girmişim.
Bir sorun çıkmazsa , üyeliğimi aktifleştirir misiniz? Veya sorunu çözmek için nasıl bir yol izleyeceğimi yazarsanız sevinirim.
Oktay DUMAN

Z Çevrimdışı

zeynep32

New member

hocam istediğiniz hesaba parayı yatırdım kullanıcı adım zeynep32 planları göremiyorum lütfen yardım edin

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici

Sayın "zeynep32"

Lütfen hangi adla hesaba para yatırdığınızı yazınız. Şu an vip üye olarak gözükmüyorsunuz.

M Çevrimdışı

mavikelebek

New member

merhaba hocam, "mavi kelebek " olarak hesaba parayı yatırdım. Lütfen onaylar mısınız? Yardımlarınız ve çalışmalarınız içim çok teşekürler.

Geri