VİP Üye Uygulaması Başlamıştır

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici
ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici
R Çevrimdışı

rüyaasya

New member
Ynt: VİP Üye Uygulaması Başlamıştır

vip üyelik ücretini 12/10/09 tarihinde İŞBANKASI hesabına 10TL yatırıldı kullanıcı adı:RÜYAASYA

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici
A Çevrimdışı

aycelik

New member

aycelik kullanıcı adıyla VIP üyelik ücreti iş bankası kanalıyla hesabınıza aktırılmıştır. VIP üyeliğimin açılması ricasıyla, teşekkürler.

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici
S Çevrimdışı

sergül

New member

seçmeli çağdaş türk ve dünya tarihi yıllık planı arıyorum

E Çevrimdışı

efesartemis

New member

ziraat internet bankacılığından yollayabiliyor muyuz bilgi verirseniz sevinirim

A Çevrimdışı

ahmetdemiryege

New member

iyi akşamlar.Sayın ilteriş lütfen yazacaklarımı bir eleştiri olarak değerlendiriniz.Öncelikle VIP uygulamasının bilgiye ulaşmak isteyenlerin önüne çekilmiş bir setten başka bir şey oladığını düşünüyorum.Olsa olsa insanları sömürmektir.Madem insanların emeği paraya ölçülemez neden para talep ederek kendinizle çelişiyorsunuz.50 mesaje gelince, insan ihitiyacı olduğu kadar internette sörf yapabilir.Bu arada sitedeki tüm emeklerin değerini de 50 mesaja düşürdüğünüz için de teşekkür ederim.Saygılar sunuyorum... >:D >:D >:D

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici

Sayın "ahmetdemiryege"

Ortada büyük bir taş var ve altındaki el sayısı taş çatlasa 10. (Raltar, umuro, ziberkan, ilhancemal, evliyaçelebi, mehtapgez, abdullah ve adını yazmayı unuttuğum -lütfen alınmasınlar- birkaç arkadaş)

Site üye sayısı 45.000. Varın siz oranlayın, bakın bakalım kim kimi sömürüyor.

Diyeceksiniz ki yapmayın o zaman bu işi. Ciddi ciddi düşünüyorum şu an zaten. 3-4 ihtimal var yapacağım. Biri siteyi kökten kapatmak. Diğeri siteyi komple "vip özel" yapmak.

45.000 kişi olacağımıza 200 kişi oluruz kafi. Diğer birkaç ihtimal bende kalsın.

Herkes tutturmuş bir eleştiri gidiyor. Ama kimse bilmiyor ki benim 2,5 yılda bu sitenin başında geçirdiğim sürenin 90 gün olduğunu. Bu demektir ki her yıl 40 gün online kalmışım. Yani 12 ayın 1,5 ayı bir fiil sitenin başında olmuşum (Kodlama ve tasarıma ayırdığım süreleri saymıyorum.) . Çift bilgisayar kullanıyorum bu süreçte, sırf insanlara yardımcı olabilmek için. Bir masa üstü bir diz üstü. Büyüyüp giden çocuğumdan çalıyorum bu vakti. (Vaktin yanında hiçbir kıymeti olmayan harcadığım paraları hiç söylemiyorum. Hele hele bir mesajımla hocam ne kadar gönderelim diyen yönetici kardeşlerimi.)

Bir de toplanan parayı çatır çatır yesem asacak millet beni. Hesabı dahi ayrı sitenin, 5 kuruşuna dokunmam. Küçük hediyeler dağıtıyoruz, bir yarışma scripti yaptırıyorum. Siteden gelen siteye gidiyor yani.

Neyse sonunda bende döktüm içimi.

Kalın sağlıcakla.

Kalın sağlıcakla.

M Çevrimdışı

mustafa09

New member

mustafa09 kullanıcısı vıp üyelik için gerekli ücreti yatırılmıştır.üyeliğim 1 haftadır vıp olmadı acil cevap bekliyorum. Yatıran kişi adı ; kemal çevik samsun/bafra akbank şubesine internet eft hesabından yapıldı.

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici
G Çevrimdışı

gokmenkucukali

New member

adım gökmen küçükali vip üyelik için 11 11 2009 tarihinde istanbul fatih ilçesi eminönü'ndeki 1269 kodlu atmden 196 nolu samsun bafra şubesindeki hasan buran adına açılan hesaba 5 lira yatırdım bilgilerinize

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici
F Çevrimdışı

fatihan

New member
Ynt: yöneticinin dikkatine

dosyaları indirmek için vip üye olmak yeterli değil galiba. dosya indirmek istiyorum fakat vip üyelik sayfasını açıyor.

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici

Sayın "fatihan"

Ltfen özel mesaj kutunuza bakınız.

K Çevrimdışı

kecimen

New member
VİP Üye Uygulaması

Hasan bey ben 5 tl gönderdim ama açıklama kısmına 'kecimen' kullanıcı adını eklemeyi unuttum. ilgilenirseniz sevinirim.

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici
Geri