Hoşgeldiniz

M Çevrimdışı

metsin

New member
Ynt: Hoşgeldiniz

İlteriş ' Alıntı:
Lütfen kısaca kendinizi tanıtınız.
Merhaba Saygıdeğer meslektaşlarım. Kıymetli emekleriniz için çok teşekkürler şimdiden. Forum kullanımının acemisi olduğumu belkide biraz çekinerek söylemek zorundayım. Yapabileceğim hatalardan dolayı şimdiden özür dilerim. DTCF (Tarih) 97 mezunuyum. Tokat Niksar da görev yapmaktayım. Forum kulanımını öğrenene kadar paylaşımımın zayıf olmasını şimdiden mazur görünüz lütfen. Sayenizde ulaştığım bu yılın yıllık planları için çok teşekkürler. Meslektaşlarımın çalşmalarına sağlık. Devamını diliyorum. Ekranların sadeliğinden dolyı ayrıca teşekkürler.

ziberkan Çevrimdışı

ziberkan

Super Moderator

Hocam bizlerde bir zamanlar acemiydik. Sonradan işte biraz bilir olduk. Daha çok öğreneceklerimiz var birbirimizden. İnşaAllah bol paylaşımlar dilekleriyle, aramıza hoş geldiniz.

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici

Aramıza hoşgeldiniz "metsin"

Sitemizin en hassas olduğu konulardan biri olan "dilimize özen" düsturumuza daha ilk mesajınızda uyduğunuz için teşekkürler.

Forumumuzun kullanımı kolaylaştımak için sitemizde çeşitli resimli veya videolu açıklamalar bulunmakta. Ulaşamak isterseniz lütfen aşağıdaki linke tıklayınız.

http://www.tarihportali.net/tarih/forum_kullanimi_konusunda_sorunum_var-b353.0/

Paylaşım sitemize katkılarınız bekliyoruz.

Saygılarımla.

umuro Çevrimdışı

umuro

Super Moderator

Aramıza hoşgeldiniz legendottoman hocam......
İyi forumlar......
Paylaşımlarınızla daha iyiye...........

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici

Aramıza hoşgeldiniz "endülüs"

Beğeniniz için teşekkürler, hep birlikte daha güzel olacak inşallah

H Çevrimdışı

hilmikuru

New member

Arkadaşlar selam. ben 7 yıllık okul müdürlüğünden sonra idareciliği kendi isteğimle bıraktım. Ders konularına biraz uzak kaldım. Zaman zaman yardımlarınıza ihtiyacım olacak. Umarım esirgemezsiniz. Hepinize şimdiden teşekkür ederim. Kolay gelsin

umuro Çevrimdışı

umuro

Super Moderator

Aramıza hoşgeldiniz hilmikuru hocam......
İyi forumlar......

H Çevrimdışı

hitit

New member

Merhaba ben yeni üyeyim. İçerik olarak siteden çok yararlandım. Teşekkürler

G Çevrimdışı

guven38

New member

Merhaba. Adım Ahmet. Türkçe öğretmeniyim ama, tarihe meraklı birisiyim. Umarım üyeliğim faydalı olur...

N Çevrimdışı

NUJU

New member

İlteriş ' Alıntı:
Hoşgeldin "özkan".
İnşallah kpss sonuçları dilediğin gibi olur. Katkılarını bekliyoruz.

Selametle.

NOT: Pek çok kişinin sadece yıllık planları alıp gittiği ve bir mesaj dahi atmaya üşendiği bu süreçte mesaj yazarak bu bölümü tekrar canlandırdığın için ayrıca teşekkürler.

umuro Çevrimdışı

umuro

Super Moderator

Aramıza hoşgeldiniz NUJU hocam......
İyi forumlar......

A Çevrimdışı

arzu_1966

New member

Merhaba.
Sitenize yaklaşık 2 ay önce üye oldum ama ilk girdiğimde, bilgisayar bilgim pek olmadığından belki de beğenipte indirmek istediğim sunular olduğu halde indiremediğimden biraz değişik gelmişti site ve biraz da sinirlendiğim için pek girmemiştim ama 1-2 gündür tekrar girmeye başladım siteye ve hem sunular hem de değişik konularda yapılan paylaşımlar hoşuma gitti.
Biraz geç oldu belki ama siteye emek veren herkese teşekkür ediyorum ayrıca ilk girdiğimde dosyaları indirme konusunda bana yardımcı olan site yöneticisi arkadaşa da teşekkür ediyorum.

İyi çalışmalar...

umuro Çevrimdışı

umuro

Super Moderator

Aramıza hoşgeldiniz arzu_1966 hocam......
İyi forumlar......

umuro Çevrimdışı

umuro

Super Moderator

Aramıza hoşgeldiniz .sason .....
İyi forumlar......

P Çevrimdışı

perinisan

New member

merhaba, Kocaeli de tarih öğretmeniyim. 95 marmara Ata. Eğt. mezunuyum. Bu sitenin çok yararlı olduğunu düşünüyorum.

Geri