Hoşgeldiniz

Y Çevrimdışı

yilmazerdilek

New member
Ynt: Hoşgeldiniz

Selem eğitim gönüllüleri,
ben de İstanbul'da ücretli öğretmenim.

Lütfen iletilerinizi tamamını büyük harflerle yazmayınız. Tarafımdan düzeltilmiştir.
7816642186311214747375tp4.png

H Çevrimdışı

haydibire64

New member

Merhaba arkadaşlar. Ben Marmara Atatürk Eğitim ilk mezunlarındanım. Epey süredir okul müdürlüğü yapıyordum. Şimdi Kendi isteğimle istifa ettim. Oh be... Nihayet yine derslere girip öğrencilerle daha fazla haşır neşir olabileceğim. Tabii sitedeki arkadaşlarla da

X Çevrimdışı

xmuallimx

New member

Sos.Bil.Öğretmeniyim.güzel bir site olduğunu düşünüyorum,umarım çok şey paylaşırız.

H Çevrimdışı

horasan

New member

s.a. ben mustafa adana dan inş. bu sitede güzel şeyler bulurum ve paylaşırız.

Z Çevrimdışı

ZEYNEL ABİDİN

New member

selam ben zeynel tarih öğretmeniyim.21 yıllık meslek hayatım var.size islam öncesitürk tarihi metni yollayacam.arkadaşar benim de harita ve sorulara ihtiyacım var.gönderirseniz sevinirim.

A Çevrimdışı

Albörü

New member

Ben Adana Ramazan Atıl Lisesi tarih öğretmeniyim.Siteyi Raltar Hocam'dan görüp beğendim ve üye oldum.Herkesi selamlıyorum.

raltar Çevrimdışı

raltar

Super Moderator

Sayın Albörü Hocam,aramıza katılmanızdan kıvanç duydum.Hoşgeldiniz.

M Çevrimdışı

mecize1

New member

Merhaba,sitenize yeni üye oldum.Ankara Üniversitesi,Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi mezunuyum.18 yıllık Tarih öğretmeniyim.Şu anda Kozan Fatih Anadolu Lisesi'nde görev yapıyorum.
Güzel paylaşımlarda bulunmak dileğiyle.....

A Çevrimdışı

ahmetnurberrak

New member

merhaba ben de bir tarih öğretmeniyim bu sitenin hepimize güzellikler kazandırmasını istiyorum.herkese başarılar

Geri