Hoşgeldiniz

A Çevrimdışı

_ARAS_

New member
Ynt: Hoşgeldiniz

Hoşbuldum.Teşekkürler:)
İsmim ASLI
12 yıllık tarih öğretmeniyim.

A Çevrimdışı

aynur

New member

Gazi 88 mezunuyum. Eskişehir'de görev yapmaktayım. Siteye katkısı olan arkadaşlara çok teşekkürler.

S Çevrimdışı

sakir

New member

19 Mayıs Ünv. eğitim fakültesi mezunuyum. Şu anda Salihli Tic. Mes. Lis. müdür yardımcısı ve tarih öğretmeni olarak çalışıyorum

F Çevrimdışı

fatihoktayelb

New member

Herkese merhaba. Ben Fatih Oktay. Elbistan Lisesi tarih öğretmeniyim. 1998 Hacettepe mezunuyum. Hem tarihi hemde öğretmenliği çok seviyorum. Bu uğurda çalışanları görünce gerçekten mutlu oluyorum. Gerçi sitenizden daha önceleride faydalanıyordum ama hem teşekkür etmediğimi hem de selam vermediğimi fark ettim. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Elimden geldiğince bende katkıda bulunmaya çalışacağım. Geçmişimizi ne kadar iyi bilirsek birbirimize o kadar sevgi duyarız gibime geliyor.

Lütfen iletilerinizi tamamını büyük harflerle yazmayınız. Tarafımdan düzeltilmiştir.
8822415140281185225459cq6.png

M Çevrimdışı

murat ekinci

New member

Merhaba arkadaşlar siteye yeni üye oldum daha önceleri takip ediyordum ancak üye değildim ben Murat EKİNCİ Kütahya'da görev yapıyorum. 1995 yılında Ege Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü mezunuyum 1995'ten beri de görevdeyim.

C Çevrimdışı

cici

New member

Atatürk Üni. mezunuyum. İmam Hatip Lisesinde çalışıyorum. Güzel bir site yapmışsınız. Daha iyi ve daha güzele...

A Çevrimdışı

aysedat

New member

Anadolu Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü mezunuyum. Sakarya da bir lisede idareci olarak eğitim camiasına hizmet ediyorum.Tüm arkadaşlara yeni eğitim ve öğretim yılında başarılar diliyorum.

Geri