Hoşgeldiniz

R Çevrimdışı

ryetik

New member
Ynt: Hoşgeldiniz

Merhaba tarih dostları. Adım Ramazan Yetik. 1991 Fırat Ünv. Tarih bölümü mezunuyum. Özel öğretimde çalışıyorum.emeği geçenlere ve tarihle uğraşanlara selamlarımı iletiyorum.

C Çevrimdışı

cem11

New member

Merhaba
1992 selçuk fen edebiyat tarih bölümü mezunuyum
Siteyi yaklaşık 1-2 aydır takip ediyorum. Üyeliğim daha yeni.
Balıkesir Gönen de çalışıyorum
Herkese selamlar

B Çevrimdışı

BeyazZambak

New member

Siteye bir süre önce üye olmuştum. İsmim Hüseyin, Balıkesir NEF Tarih 98 Mezunuyum. Kütahya'da çalışıyorum.

H Çevrimdışı

holofira

New member

Merhaba ben gazi eğitim mezunuyum.Branşa daha yeni geçtim.Bilgilerimi unutmuşum.Bana yardımcı olacağını düşündüğüm için sitenize üye oldum.Hepinize teşekkürler.

K Çevrimdışı

Katun

New member

Aramıza hoşgeldiniz "holofira"
Kuruluş amacımız birbirimize yardımcı olmak, hiç şüpheniz olmasın.

T Çevrimdışı

tahsin hoca

New member

Tahsin Pınar Uludağ tarih 2000 mezunuyum. Zonguldak Ereğlide görev yapmaktayım. Selam ve dua ile...

K Çevrimdışı

Katun

New member

Aramıza hoşgeldiniz "tahsin hoca"

Sayın üyemiz lütfen dilimiz imla kurallarına uyalım.

N Çevrimdışı

naptera

New member

Merhaba,
Bursa dan sevgilerle.14 yıllık tarih öğretmeni,3 yıllık idareciyim,sitenizi takip ediyordum ancak yoğun iş temposu üye olmamı engelliyordu.İşlerim azaldı ben de aranıza katılmak istedim

D Çevrimdışı

d.köktürk

New member

Merhabalar, Eskişehir Osmangazi Ünv. tarih 2003 mezunuyum, Sivas'ta Hafik Lisesi'nde çalışıyorum. Sitenin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkürler

Mesajınız tarafımdan dilimiz imla kurallarına uygun hale getirilmiştir.
8822415140281185225459cq6.png

N Çevrimdışı

nevanur

New member

Merhaba Eskişehir Şht.Halil Kara Lisesinde 10 yıldır görev yapmaktayım. Başarılar diliyorum.

K Çevrimdışı

katrunneda hatun

New member

Merhaba. Selçuk Üniv. tarih öğretmenliği mezunuyum. Sosyal Bilgiler öğretmenlği yapmaktayım. Sitenizi çok beğendim. Başarılar diliyorum ^-^

Lütfen iletilerinizi tamamını büyük harflerle yazmayınız. Tarafımdan düzeltilmiştir.
8822415140281185225459cq6.png

T Çevrimdışı

tigin76

New member

İlteriş ' Alıntı:
Lütfen kısaca kendinizi tanıtınız.

Gazi Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümünden 1991 yılında mezun oldum,1993 yılında göreve başladım,şu anda Yalova'da Sosyal Bilgiler öğretmeni olarak görev yapmaktayım.Böyle güzel ve faydalı bir sitenin hazırlanmasında emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ederim.

Geri