Hoşgeldiniz

H Çevrimdışı

hüma*hüma

New member
Ynt: Hoşgeldiniz

Merhaba arkadaşlar;
Atatürk Üniversitesi FEF tarih bölümü 1994 mezunuyum. görüşmek üzere.

M Çevrimdışı

mehtap-gez

Super Moderator

Merhabalar Atatürk üni. Tarıh Öğretmenliği mezunuyum Gaziantep te görev yapıyorum Sıtede emeği gecenlere tesekkurler.

G Çevrimdışı

gulhanca82

New member

Merhabalar ben İstanbul dan Gülhan.Meslek hayatımın ikinci yılındayım.Umarım güzel paylaşımlarla birbirimize yardımcı oluruz.Herkese esenlikler.....

S Çevrimdışı

sefametin

New member

Emeği geçen herkese teşekkürler. Yanıtla bölümünü keşfetmek biraz uzun sürdü. Farklı yerleri epey tıkladım galiba! Gümüşhane'de öğretmenim. KTÜ-Fatih Eğitim mezunu...

ziberkan Çevrimdışı

ziberkan

Super Moderator

Sefametin hocam aramıza hoş geldiniz. Güzel paylaşımlar dilekleriyle. Selametle.

S Çevrimdışı

srfaydin

New member

Selamdostlar. BenŞeref Aydın. 39 yaşındayımve tarih öğretmeniyim.Böyle birforumunvarlığınaöteden beri ihtiyaçduymaktayıdıkbuboşluk ta doldu. Yapanlar ve emeği geçenlerincümlesine teşekkürler.

Sitemizde msn kısaltmaları kullanamak kesinlikle yasaktır. Ayrıntılı bilgi için bakınız. Forum kuralları madde 4/b
8823024841271197386601pf4.png

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici

Aramıza hoşgeldiniz "srfaydin"

Birde özel ricam olacak hocam. Site olarak elimizden geldiği kadar dilimiz imla kurallarına uymaya özen gösteriyoruz. Sizdende ricam aynı hususta. Anlayışla karşılamanız dileğiyle.

K Çevrimdışı

kralsosyalcı

New member

Merhaba, ben Yavuz. Sosyal bilgiler öğretmeniyim. Şu an Batman-Kozluk-Kavakdibi İ.Ö.O görev yapmaktayım....

Mesajınız tarafımdan dilimiz imla kurallarına uygun hale getirilmiştir.
8822963196741197823769dw3.png

K Çevrimdışı

Katun

New member

Aramıza hoşgeldiniz "balkanlı"

NOT: Sitemizde dilimiz imla kurallarına uyma konusunda elimizden geldiği kadar çaba sarfediyoruz. Sizinde aynı hassasiyeti göstereceğinize inanıyorum.

M Çevrimdışı

muhibbi

New member

Merhaba. Ben Selçuk Üniv. Eğitim Fak. tarih öğr. mezunuyum. Gaziantep Nizip Cumhuriyet Lisesi'nde çalışıyorum. Siteyi çok beğendim ve bir tarihçi olarak üye olmaktan dolayı da çok mutluyum. Herkese selamlar.

Mesajınız tarafımdan dilimiz imla kurallarına uygun hale getirilmiştir.
8823024841271197386601pf4.png

Geri