Hoşgeldiniz

H Çevrimdışı

historyteacher

New member
Ynt: Hoşgeldiniz

Selam sayın meslektaşlarım, ülkemin aydın insanları. Ben Tahsin 2001 Selçuk tarih mezunuyum. Umarım faydamız dokunur.

K Çevrimdışı

komiser84

New member

Selam. Gazi Eğitim tarih bölümü 2007 mezunuyum Hakkari Şemdinli'de görev yapıyorum. Siteye yeni üye oldum, tarih portalının çok faydalı bir site olduğu kanısındayım. Henüz siteye uyum sağlayamasam da zamanla daha etkili bir biçimde siteden yararlanabileceğime inanıyorum.

I Çevrimdışı

idurmuslu

New member

Atatürk Üniversitesi FEF Tarih 98 mezunuyum Erzincan Anadolu Tek.ve End.Mes.Lisesinde görev yapıyorum.Tüm arkadaşlarıma üstün başarılar diliyorum.İlkay Durmuşlu.

E Çevrimdışı

ekrem dilek

New member

Ben Kırklareli'de öğretmenlik yapmaktayım. 7 yıldır buradayım. Çeşitli zamanlarda idarecilik yaptım. Derslerde kullanabileceğim, bana ufuk açacak ve yöntemlere yenilikler sağlayacağına inandığım eğitim sitelerini taramaktayım. Bu siteyi de bunun için seçtim. Umarım düşündüğüm gibi olur.
Ekrem DİLEK

Lütfen iletilerinizin tamamını büyük harflerle yazmayınız. Tarafımdan düzeltilmiştir.
8823024841271197386601pf4.png

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici

Aramıza hoşgeldiniz "ekrem dilek"
Karşılıklı faydalı olmak dileğiyle.

N Çevrimdışı

nazmiye semra

New member

Tesadüfen de olsa siteyle tanıştığım için çok mutluyum.2001 yılında Balıkesir Üniversitesi Necatibey Eğitim Fakültesinden,Tarih Öğretmenliğinden mezunum.Edirne-Uzunköprü de Sosyal Bilgiler Öğretmeni olarak çalışmaktayım.Tekrar teşekkür ederim.

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici

Hoşgeldiniz "nazmiye semra"

NOT: Deneme tahtası bölümümüze yazdığınız mesajınız buraya taşınmıştır.

M Çevrimdışı

mehtaptire

New member

İyi günler, 1994 yılı Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi Tarih Öğretmenliği mezunuyum. İzmir Tire'de Müdür Yardımcılığı yapıyorum. Bizim sınıftan arkadaşlarla görüşmek istiyorum...

M Çevrimdışı

MUSTAFA MERİÇ

New member

Merhaba.Edirne Meriç' te tarih öğretmeniyim. Bu sitenin bağımlısı haline geldim. 9 Eylül Buca Eğitim Fakültesi 1999 mezunuyum . Siteye emeği geçen herkese minnettarım ve bende katkıda bulunduğum zaman çok daha mutlu olacağım.

E Çevrimdışı

ebilim

New member

Bende bir akademisyen olarak aranızda olmaktan mutluluk duyarım. Saygılarımla Hakan Şanlıbayrak.

Geri