Hoşgeldiniz

G Çevrimdışı

gsm05354989093

New member
Ynt: Hoşgeldiniz

İlteriş ' Alıntı:
Lütfen kısaca kendinizi tanıtınız.
Merhaba Arkadaş ve Kardeşlerim...
Ben Karaislahlı Halil 'im. Gençliğimin büyük bölümü Yurtdışında Türklüğü savunmakla geçti. Hala da savunmaya devam ediyorum. Savaşım ölene dek de sürecek...

H Çevrimdışı

hidden_özlem

New member

Sinopluyum ; tarihi seviyorum , milletimi seviyorum , devletimi seviyorum ,geçmişimle gurur duyuyorum .
Atatürk 'ümüzün '' Türk evladı , ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.'' sözüylede sözümü bitiriyorum...
burda olmaktanda mutluyum...
Teşekkürler.

F Çevrimdışı

furkanözyürek

New member

hidden_özlem ' Alıntı:
Sinopluyum ; tarihi seviyorum , milletimi seviyorum , devletimi seviyorum ,geçmişimle gurur duyuyorum .
Atatürk 'ümüzün '' Türk evladı , ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.'' sözüylede sözümü bitiriyorum...
burda olmaktanda mutluyum...
Teşekkürler.

Umarım aktif olarak sizi görürüz hoşgeldiniz.

Bu arada sitemizdeki öğrenci sayısı günden güne artıyor. Bir öğrenci olarak çok mutluluk duyuyorum. Umarım öğrenci forumunada katkı artar.

A Çevrimdışı

azizboz

New member

İsmim Aziz Boz memnun olabileceğim bir yere geldiğimi düşünüyorum. Önlisans mezunuyum. Tarihe bayağı meraklıyım

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici

Aramız hoşgeldiniz "azizboz"
Bir de ricam olacak sizden. Sitemizde elimizden geldiğince dilimiz imla kurallarına uymaya çalışıyoruz. Mesajınızı bu açıdan düzelttim. Anlayışla karşılayacağınıza ve bu hassas konuda azami özen göstereceğinize inanıyorum.
Selametle.

O Çevrimdışı

Odhinn

New member

Merhaba,Adım Murat,İstanbulda yaşıyorum,sitenin bilgilerimi paylaşabileceğim ve yeni şeyler öğrenebileceğim bir formatta olması çok güzel....

ziberkan Çevrimdışı

ziberkan

Super Moderator

Aramıza hoş geldiniz "Odhinn" paylaşımlarınızı bekliyoruz. Selametle

Ç Çevrimdışı

çisel

New member

Selam. Ben Konya'dan Çisel sitenize arkadaşımın tavsiyesiyle girdim, paylaşımlarınız çok guzel. Başarılar.

Lütfen iletilerinizin tamamını büyük harflerle yazmayınız. Tarafımdan düzeltilmiştir.
8823024841271197386601pf4.png

A Çevrimdışı

anka

New member

Selam Gökçe ben ... Süleyman Demirel Üniversitesi kamu yönetimi :D

Sitemizde msn kısaltmaları kullanamak kesinlikle yasaktır. Mesajınız tarafımdan düzeltilmiştir. (1 uyarı aldınız.) Ayrıntılı bilgi için bakınız. Forum kuralları madde 4/b
8822963196741197823769dw3.png

H Çevrimdışı

hunturk

New member

Selam herkese..Ben istanbuldan Serhat. Elektronik ve haberlesme muhendisligi ögrencisiyim.Tarihi sevdalılarından biri olarak sitenizi gorur gormez cok hosuma gitti ve umarım elımden geldıgınce faydalanırım.Emegı gecen herkese tesekkurler.

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici

Aramıza hoşgeldiniz "hunturk"

Beğeniniz için çok teşekkürler, temennimiz bizimden sizden faydalanmamız.

Selametle.

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici

Aramıza hoşgeldiniz "ardaata"

İki ricam olacak sizden. Sitemizde msn kısaltmaları kullanmak ve büyük harflerle mesaj yazmak forum kurallarımıza aykırıdır. Mesajınızı düzeltiyorum. Lütfen diğer mesajlarınızda kurallarımıza uyunuz.

umuro Çevrimdışı

umuro

Super Moderator

Aramıza hoşgeldiniz "ardaata"
iyi vakit geçirmen dileğiyle

Geri