Hoşgeldiniz

E Çevrimdışı

eminekin

Guest
Ynt: Hoşgeldiniz

Herkese selam site çok sessiz gibi ya tartışma konuları olsa iyi olur.Tabi bu benim fikrim.
Bu arada siteniz güzel.

raltar Çevrimdışı

raltar

Super Moderator

Hoşgeldiniz eminekin.Sitemizi beğenmenize sevindim.Site yaz tatili sebebiyle sakin.

K Çevrimdışı

kamuğla

New member

Selam bende üniversite öğrencisiyim Tarihe özel ilgim vardır.Hele de arada sıkışmış saklı kalmış bilgilere.
Malesef bir Türk genci olarak şunu belirtmeliyim ki tarih konusunda yeterli eğitim alamıyoruz.Hiç bir belge paylaşımı yok.Tahih kurumu öylesine çalışıyor.Takmışlar ermeni meselesi.Tamam onuda aydınlatalım ama sitede bir Göktürkler bir Hunlar yok 1900 den başlıyor.Normal tarih sitelerinde ve bloklarda oradan daha çok bilgi var

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici

Aramıza hoşgeldiniz "kamuğla"

Eleştirilerinizde haklılık payı var. Bir paylaşım sitesi olarak bizimde temel hedefimiz tarihimizi olabildiğince çok kişiye sevdirmek. Bu bağlamda katkılarınızı (mesajlarınız) bekliyoruz.

Selametle.

R Çevrimdışı

radist1529

New member

Ben Yusuf Koçyiğit.Sivas'ın Kangal ilçesinde edebiyat öğretmeni olarak çalışmaktayım.2488 sayılı Tebliğler Dergisi'ni ararken sitenize üye oldum.Sitenizi çok fazla inceleme şansım olmadı,ama genel itibariyle faydalı ve nevi şahsına münhasır bir site görünümünde.2488 sayılı Tebliğler Dergisi forumlarda görünüyor ama ben ulaşamadım.Yardımcı olursanız sevinirim.Çalışmalarınızda başarılar...

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici

Aramıza hoşgeldiniz "radist1529"

Sitemizde dosyalara ulaşabilmeniz için ilgili mesajın sağ alt köşesindeki "teşekkür et" butonuna tıklamalısınız.

A Çevrimdışı

asina

New member

Selamun aleykum arkadaşlar....
Ben Gümüşhaneliyim,Ankara'da oturuyorum,
Balıkesir üniversitesi haberleşme teknolojileri mezunuyum...
BU SİTEDE EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜRÜ BİR BORÇ BİLİRİM!!!!!!!!!!
Dua ile.....

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici

wasalam.gif

Aramıza hoşgeldiniz "asina"

NOT: Mesajınızı dilimiz imla kurallarına uygun hale getirdim. Bu konuda azami özen göstermeniz ümidi ile.

P Çevrimdışı

pınar_ceylan

New member

Merhaba ben yeni üye oldum. Tam bir tarih sevdalısıyım, aranıza katılmak beni çok mutlu etti, paylaşımlarınızdan yararlanmak ve yararlı olmak istiyorum. Beni de aranıza alırsanız sevinirim. Saygılarımla...

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici

Hoşgeldiniz "pınar_ceylan"

Aramıza almak ne kelime "Pınar Hanım" başımızın üstünde yeriniz var. :)

NOT: Mesajınızı dilimiz imla kurallarına uygun hale getirdim. Bu konuda azami özen göstermeniz ümidi ile.

B Çevrimdışı

boğaç

New member

Herkese merhaba.

İzmirliyim. Sitenizi tesadüf sonucu farkettim. Çok güzel bir siteye benziyor. Emeği geçen herkese teşekkür ederim. Tarihe ilgi duyduğum için sitenizin çok işime yarayacağını düşünüyorum.

L Çevrimdışı

lipton

New member

Geliboluda yaşıyorum 24 yaşındayım. Tarihle ciddi anlamda tanışmam Gelibolu yarımadasında Çanakkale savaşının geçtiği yerlerde ve şehitliklerde mihmandarlık ( alan kılavuzluğu/rehberlik) yapmak için eğitim almamla başladı. O zamandan beri özellikle yakın tarihimiz ile ilgili devamlı bir şeyler okuyor, araştırıyorum. Tarih konusunda eğitimim olmamasına rağmen araştırdıklarımı çoğu web sitesinde paylaşıyorum bir kaç forumda "Tarih" bölümü yöneticiliği yapıyorum.

Bu siteden gerçekten çok şey öğrendim. Hayata dair şu an önümde 2 hedefim var. Birisi satranç kulübü açıp satranç antrenörlüğü yapmak diğeri de osmanlıca okuyup yazmayı öğrenip yakın Tarih konusunda yüksek lisans yapmak. AÖF kamu yönetiminde okuyorum. Planlarım beklediğim gibi gerçekleşir de yüksek lisansa başlarsam inşallah ben de bildiklerimi araştırdıklarımı burada sizlerle daha akademik bir şekilde paylaşacağım.

Bu siteyi yapanlar başta olmak üzere tarih konusunda bizi aydınlatan saygı değer hocalarımıza tekrar teşekkür ediyorum.

A Çevrimdışı

ayasofya

New member

Bu forumda olmanın ne kadar iyi bir iş olduğunu merak ediyordum. Bakalım ne olacak? Neler öğreneceğiz?

Lütfen iletilerinizin tamamını büyük harflerle yazmayınız. Tarafımdan düzeltilmiştir.
8823024841271197386601pf4.png

Geri