Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba tarih dostları. Adım Ramazan Yetik. 1991 Fırat Ünv. Tarih bölümü mezunuyum. Özel öğretimde çalışıyorum.emeği geçenlere ve tarihle uğraşanlara selamlarımı iletiyorum.
Merhaba
1992 selçuk fen edebiyat tarih bölümü mezunuyum
Siteyi yaklaşık 1-2 aydır takip ediyorum. Üyeliğim daha yeni.
Balıkesir Gönen de çalışıyorum
Herkese selamlar
Merhaba ben gazi eğitim mezunuyum.Branşa daha yeni geçtim.Bilgilerimi unutmuşum.Bana yardımcı olacağını düşündüğüm için sitenize üye oldum.Hepinize teşekkürler.
Merhaba,
Bursa dan sevgilerle.14 yıllık tarih öğretmeni,3 yıllık idareciyim,sitenizi takip ediyordum ancak yoğun iş temposu üye olmamı engelliyordu.İşlerim azaldı ben de aranıza katılmak istedim
Merhabalar, Eskişehir Osmangazi Ünv. tarih 2003 mezunuyum, Sivas'ta Hafik Lisesi'nde çalışıyorum. Sitenin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkürler
Mesajınız tarafımdan dilimiz imla kurallarına uygun hale getirilmiştir.
Gazi Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümünden 1991 yılında mezun oldum,1993 yılında göreve başladım,şu anda Yalova'da Sosyal Bilgiler öğretmeni olarak görev yapmaktayım.Böyle güzel ve faydalı bir sitenin hazırlanmasında emeği geçen arkadaşlarımıza teşekkür ederim.