Hoşgeldiniz

N Çevrimdışı

nabuketnezar

New member
Ynt: Hoşgeldiniz

Merhaba yarenler ... 97 de Selcuk Ünıversıtesı Fen_Ed tarıh bolumunden mezun oldum. Kocaelı Korfez Ataturk Anadolu Lısesı'nde gorev yapmaktayım... Sıtenızde yenıyım ... Çalısmalarınız takdıre deger tesekkurler sımdıden... Bir sorunu dıle getırmek ıstıyorum... Anadolu lısesı 11 sınıf sosyal sınıfların da okutulacak 4 saat tarıh dersı ıle ılgılı kıtap belırsız... Yıllık planda cabası.. Yardımcı olursanız sevınecegım.. Selammlar..

Mesajınız tarafımdan dilimiz imla kurallarına uygun hale getirilmiştir.
8822415140281185225459cq6.png

S Çevrimdışı

secret01

New member

Merhaba arkadaşlar,

Ben aslında tarih öğretmeni değilim branşım ingilizce fakat öğretmen yetersizliği nedeniyle okulumda ek ders olarak tarih 2(Osmanlı t.)dersine de girmeye başladım.Bu konuda sizlerin yardım ve önerilerinize ve bilgilerinize ihtiyacım var.Hepinize Eğitim Öğretim yılında başarılar diliyorum.

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici

Aramıza hoşgeldiniz. Elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız.
Selametle.

B Çevrimdışı

benan

New member

Arkadaşlar ben de yeni katıldım aranıza... 1997 gazi Fen edebiyat tarih mezunuyum.Ispartada tarih öğretmeniyim.Herkese selamlar........

C Çevrimdışı

cifci

New member

karacabey'de and.ticaret lisesinde görevliyim.Necatibey 1994 mezunuyum.Arkadaşlarla bilgi ve gündemdeki konular hakkındaki düşüncelerini paylaşmak ,arkadaşların ilminden istifade etmek istiyorum

G Çevrimdışı

gülencandaş

New member

Merhaba... Ben yıllık plan ararken sitenize rastladım. İtiraf edeyim önce pek ciddiye almamıştım ama sonra çok emekle hazırlanmış iyi bir site olduğunu farkettim. Birçok arkadaşımada reklamınızı yaptım. Yıllık planlar için teşekkür ediyorum . Adım Süreyya Ymuşak (Tonga) Gazi Tarih 88 mezunuyum. Şu anda Ankara'da bir lisede görev yapıyorum.Herkese selamlar.

F Çevrimdışı

furkanözyürek

New member

Hoşgeldin gülencandaş inşallah sitemiz katkılarınla daha iyi olur

Aramıza hoşgeldiniz ''gülencandaş''
Samimi teşekkürleriniz ve tanıtımımıza yaptığınız katkıdan dolayı müteşekkiriz. Katkılarınızla daha güzel olacak inşallah.
Selametle.

N Çevrimdışı

nurnur

New member

Merhaba. Yirmiküsür yıldan sonra bilgisayar öğrendim. Aranızda olmak güzel olur inşallah

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici

Hoşgeldiniz ''nurnur''
İnşallah hocam, tecrübelerinizle bize ışık tutarsanız sevinriz.

R Çevrimdışı

rasim

New member

Merhaba. Ben Rasim KTÜ Fatih Eğitim Fakültesin'den mezun oldum. Şu an anadolu teknik lisesi teknik lise ve end meslek lisesinde çalışmaktayım. Bana faydalı olacağı düşüncesiyle üye oldum.
Ayrıca bu sayfanız aracılığıyla belki bazı arkadaşlarıma raslama umudunu taşıyorum.

TARİHÇİLERE SELAM

Mesajınız tarafımdan dilimiz imla kurallarına uygun hale getirilmiştir.

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici

Hoşgeldiniz ''rasim''
KTÜ'den okul arkadaşlarınızla buluşabilmek için lütfen buraya da mesaj bırakınız.

A Çevrimdışı

aycancan

New member

Selam ben Aycan 1996 Gazi Eğitim mezunuyum şu an İstanbul'da bir anadolu lisesinde çalışmaktayım.
Sitenizi az önce memurlar nette gördüm,
gerçekten emeği geçen herkese teşekkürler.
Bu arada bütün dönem arkadaşlarımı sitenizden haberdar edeceğim bence onlarda bayılacak.

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici

Hoşgeldiniz ''aycancan''
Biz teşekkür ederiz özellikle reklem sözü için ;) Yanlız ''Mezun Olduğunzu Okul'' bölümüne baktınız mı? Belkide arkadaşlarınız çoktan üye olmuştur.

E Çevrimdışı

ENDER HOCA

New member

Adım Ender . Muğla Anadolu Ticaret ve Ticaret Meslek Lisesi 'nde tarih öğretmeniyim.

Lütfen iletilerinizi tamamını büyük harflerle yazmayınız. Tarafımdan düzeltilmiştir.

Geri