Hoşgeldiniz

S Çevrimdışı

SITKI ÖZTÜRK

New member
Ynt: Hoşgeldiniz

Selamun aleyküm arkadaşlar. Ben 1995 Marmara mezunu tarih öğretmeniyim. Sitenize yeni üye oldum. Çok hoş bir site. Emeği geçen herkese teşekkür ederim.

Lütfen iletilerinizin tamamını büyük harflerle yazmayınız. Tarafımdan düzeltilmiştir.
8823024841271197386601pf4.png

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici

Aramıza hoşgeldiniz "SITKI ÖZTÜRK"
Beğeniniz için teşekkürler.

A Çevrimdışı

aygün

New member

Merhabalar 1999 Erciyes Ünv. Tarih mezunuyum lise öğretmeniyim. Tarihi ve eğitici - devamlı yeni bilgiler sunan bu tür siteleri takip etmeyi çok seviyorum. Saygılar

T Çevrimdışı

tekin2149

New member

Dumlupınar Üniv 2003 tarih bölümü, mezunu olup T.C.Tarihi yüksek lisans alanında master yaptım. Şu an Muş ilindeyim.

M Çevrimdışı

melikzahir

New member

2003 Tarih Bölümü Mezunuyu... Özel Eğitim Kurumlarında görev yapmaktayım... Çalışmalar için teşekkürler.

İ Çevrimdışı

İstemiyapgu

New member

Slm Arkadaşlar,
Pamukkale Ün. Tarih Bölümü Mezunuyum. Özel bir dershanede çalışmaktayım. Siteye emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. saygılarımla

B Çevrimdışı

bakca

New member

Sakarya tarih mezunuyum. Siteyi hazırlayanlarn emeklerine sağlık........

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici

Aramıza hoşgeldiniz "bakca"

NOT: Sitemizde dilimiz imla kurallarına uymak için azami ölcüde çaba sarfediyoruz. Bu sebeple mesajınız tarafımdan düzenlendi. Anlayışla karşılayacağınızı düşünüyorum.

M Çevrimdışı

manas

New member

Merhaba arkadaşlar.1997 Trakya Üniv. Tarih bölümü mezunuyum.
Sakaryada bir Anadolu lisesinde çalışıyorum

E Çevrimdışı

esendeniz

New member

Merhaba. Adım Esen Deniz.İngilizce öğretmeniyim. Anadolu liseleri sınavlarına hazırlanıyorum.

O Çevrimdışı

ozmenem

New member

Erhan Özmen... İstanbul Üniversitesi cografya mezunuyum.. Ücretli öğretmen olarak görev yapıyorum aynı zamanda İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü tezsiz yüksek lisans öğrencisiyim. Okulumda 11.sınıf İnkılap Tarihi derslerine giriyorum. Sitenizden bu konuda yararlanmak istiyorum. Tesekkürler..

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici

Aramıza hoşgeldiniz "ozmenem"

Dilimiz imla kurallarına daha çok dikkat etmeniz dileğiyle.

Geri