Hoşgeldiniz

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici
Ynt: Hoşgeldiniz

ayasofya ' Alıntı:
BU FROMDA OLAMANIN NEKADAR İYİ BİR İŞ OLDUĞUNU MERAK EDİYORDUM BAKALIM NE OLACAK NELER ÖĞRENECEZ

Aramıza hoşgeldiniz.

Lütfen önce forum kurallarımızı okuyunuz. Zira sitemizde mesajın tamamını veya bir kısmını büyük harflerle yazmak yasaktır.

T Çevrimdışı

tonal

New member

Merhaba, hoşbulduk
Ben, Tayfun Önal.... 1965 Kdz. Ereğli doğumluyum,
evli , 2 çocuk sahibiyim,
İktisat fak. mezunuyum,
gümrük müş. yrd. olarak, özel sektörde çalışıyorum...
Tam bir tarih delisiyim...
Özellikle Türk tarihive Çanakkale savaşlarıtarihi yoğun ilgi alanımdır...
Sitenizi tesadüfen buldum :) Ama çok da iyi oldu ^-^ ^-^

ilteriş Çevrimdışı

ilteriş

Kağan
Yönetici

Aramıza hoşgeldiniz "tonal"

Özellikle Çanakkale Savaşları üzerine bulduklarınızı bizimle de paylaşırsanız seviniriz.

İyi paylaşımlar.

P Çevrimdışı

PCMKBL

New member

Ben PCMKBL sitenize üye olduğum için çok mutluyum.Herşey için teşekkürler.

Lütfen iletilerinizi tamamını büyük harflerle yazmayınız. Tarafımdan düzeltilmiştir.
7816642186311214747375tp4.png

umuro Çevrimdışı

umuro

Super Moderator

Aramıza Hoşgeldiniz.
Forum Kurallarına uyarsanız seviniriz.
Sizinle daha iyiye
İyi Forumlar

R Çevrimdışı

RaGe

New member

S.a ben Erdi. Bursa/Orhangazi'de oturuyorum ve lise 3. sınıfa gidiyorum. Sosyal bölümündeyim. İçimde (özellikle) Osmanlı tarihi aşkı var. Bu bende dersten daha öte bişey. Siteniz çok güzel kendime yararlı bişeyler bulacağımdan eminim.

Z Çevrimdışı

zenn

New member

Merhabalar tarihe olan ilgim sonucu bu siteyi gördüm güzel yapılmış derli toplu bir site.

E Çevrimdışı

El-Sadrazam

New member
Merhabalar

Kamil Okan Işık
Ben de tarihe çok ama çok meraklı birisiyim. Sınavdan sonra tüm tercihlerimi (24'ünü de) tarih için yaptım. Kısmet olursa eylül ayında en önemli hayalim olan Tarih Öğretmenliği'ne başlayacağım. İlginçtir, lise 1'de tarihten ilk yazılım 0'dı. Evet yüz üzerinden kocaman bir sıfır. Ama sonra çok calışarak ilk dönem 2; ikinci dönem ise 4 düşürmeyi başardım. Tarihe olan ilgim daha çok lise 2'de Osmanlı Tarihi ile başladı ve hala artarak devam etmekte. Tarihe olan alakamı kamçılyan Bülent U. , Hüseyin D. ve Adil hocalarıma teşekkürü bir borç bilirim. Sevdiğim ve hayalim olan bir mesleği yapacak olmam beni çok mutlu ediyor. Sıtenizi de çok beğendim ve inşallah bundan sonra da sık sık ziyaret edeceğim.

ziberkan Çevrimdışı

ziberkan

Super Moderator

deryalıgünler sitemize hoş geldiniz. Güzel paylaşımlar dilekleriyle.

L Çevrimdışı

legend78

New member

Adım Hilal. Henüz Anadolu lisesi son sınıf öğrencisiyim. Tarihe olan ilgim gün geçtikçe artıyor. bu sitenin bana yararı olacağını düşünerek kayıt oldum. İyikide kayıt olmuşum. Emeğinize sağlık.

K Çevrimdışı

KaraTatar

New member

adım sait
16 yaşındayım
ankarada yaşıyorum
tarih sevdalısı olduğumdan foruma üye oldum

Y Çevrimdışı

yükselmedönemi

New member

Selam herkese. Ben Havva.Antalya'lıyım ve 20 yaşındayım. Bu yıl üniversite sınavına katılacağım.Meslek olarak kendime tarihi yakın bulduğum için tarihle ilgili bir bölüm(arkeoloji vs.) yazmayı düşünüyorum. O yüzden aranıza katılmak istedim. ^-^ :)

Ş Çevrimdışı

şirpençe

New member

Herkese Slm.Gaziantepte yaşıyorum.Bazı konuları okurken forum ilgimi çekti,Osmanlı Tarihi sevdalısıyım...

Geri